kontura_logo_svart_500x250

Webbdesign

Ett varumärkes närvaro på internet är i många fall avgörande för dess framgång. Att ha en modern, lättnavigerad och tilltalande webbplats är i dag ett självklart val för de flesta. Behovet för webbplatsen kan dock skilja sig väldigt mycket åt, beroende på verksamhet och målgrupp. För vissa företag räcker det med en enkel sida med en kort beskrivning och kontaktuppgifter och andra behöver kunna beskriva sina tjänster och produkter, och kanske även sälja dem i en webbshop.

Oavsett hur ditt behov ser ut så kan vi hjälpa dig.

Vår service

Alla företag behöver en webbplats. Vi gör en skräddarsydd design som lyfter din digitala närvaro och som gör att du syns i bruset. Utgångspunkten för vår design är alltid kundens upplevelse och hur vi bäst kan hjälpa användaren att hitta relevant innehåll, förpackat på bästa sätt. Vår expertis finns inom området design och vi ser till att din sida ser attraktiv och trevlig ut och hjälper dig att säkerställa att den innehåller allt som krävs för att en webbplats ska vara bra, med hänsyn till UX (User Experience).

Men det räcker inte; man behöver även se till att det finns webhosting, bedöma vilket publiceringsverktyg (Content Managing System, CMS) som är mest lämpat, bygga själva webbplatsen och se till att den är säker samt sökordsoptimerad. Det har vi fantastiska samarbetspartners som gör och vi är vana att arbeta tillsammans, för att uppnå bästa resultat för dig.

Let's create something awesome!

Har du en fråga eller vill boka ett möte?

Skicka ett mejl, eller ring, så hör vi av oss så snart som möjligt. Välkommen!

Har du en fråga eller vill boka ett möte?

Skicka ett mejl, eller ring, så hör vi av oss så snart som möjligt. Välkommen!