kontura_logo_svart_500x250

Grafisk formgivning

Behöver du design för digitala och tryckta produkter? Grafisk formgivning omfattar konsten att skapa och ge form till de grafiska resurser alla varumärken behöver. Det kan handla om posters, menyer, broschyrer, appar, flyers, skyltar, fönsterfolie, fordonsdekor, etiketter, mallar och dokument och mycket mer. Syftet är att skapa ett sammanhang och uppnå ett mål, som till exempel ökad varumärkeskännedom eller ett försäljningsmål.

För att kunna formge nämnda resurser krävs ett väl utvecklat sinne för färg och form samt god kunskap om de designprogram som används, men även goda insikter i hur material behöver formges och paketeras för att kunna lämnas till tryck och produktion. Man behöver förstå hur färger återges, vilken papperskvalitet som fungerar bäst för en produkt och hur tryckerier vill ha sina underlag levererade.

Vi har kunskap om allt detta och hjälper till att guida dig i din beställning så den färdiga produkten passar perfekt för era användningsområden.

Vår service

Grafisk design och formgivning handlar kort och gott om att visualisera ditt budskap. Vi hjälper dig att paketera ditt budskap eller erbjudande på ett sätt som gör att din målgrupp blir intresserade. För att ett budskap eller erbjudande ska nå fram, krävs det att det är anpassat efter rätt målgrupp. Så, förutom att det är viktigt att ha en god känsla för färg och form är det också viktigt att förstå målgrupper och deras behov, för att kunna sätta ihop resurser och kampanjer för varumärken.

I vår samlade erfarenhet har vi över 20 år av arbete med försäljning och varumärken, så vi har god kunskap om marknader och människor. Vi kan hjälpa dig att forma ditt budskap, både i text och bild, så att det når rätt målgrupp och tas emot precis som ni tänkt er.
Vi gör all typ av grafisk formgivning och design, både för tryck och digitalt. Behöver du broschyrer, affischer, kataloger, logotyper, presentationsmaterial, banners eller något helt annat? Inga problem! Vi arbetar utifrån din grafiska profil och producerar det du behöver. Om du vill, kan vi även ta hand om kontakt och beställning till tryckeri, så produkten helt säkert lever upp till ställda förväntningar.

Let's create something awesome!

Har du en fråga eller vill boka ett möte?

Skicka ett mejl, eller ring, så hör vi av oss så snart som möjligt. Välkommen!

Har du en fråga eller vill boka ett möte?

Skicka ett mejl, eller ring, så hör vi av oss så snart som möjligt. Välkommen!