kontura_logo_svart_500x250

Tjänster

Vad behöver du?

Varumärkesarbete kan se väldigt olika ut beroende på vem det är som beställer tjänsten, och hur behovet ser ut.  För att underlätta och hjälpa dig vid exempelvis uppstart av nytt företag, eller utveckling av befintlig plattform, erbjuder vi ett helhetskoncept som omfattar idé- och strategiarbete men även alla praktiska produkter.  Våra uppdrag omfattar allt från nystartade företag till världens 9:e största privata arbetsgivare och vi arbetar gärna med både stora och små uppdrag. I vårt utbud ingår allt du behöver oavsett om det är ett helt nytt varumärke eller om du behöver utveckla ett befintligt och vi tar hand om hela din process, från start till slut.  

Inhouse har vi kompetens och erfarenhet inom Art direction, grafisk formgivning/design, trycksaksproduktion och bildproduktion och i nära samarbete har vi duktiga kreatörer och producenter inom områdena digital marknadsföring, social media, contentproduktion, utveckling och underhåll av webbplats och mycket mer. 

Här beskriver vi våra huvudsakliga tjänster, men om du saknar något, tveka inte att höra av dig ändå, vi gör så mycket mer än det vi beskriver här. 

Varumärkesarbete kan se väldigt olika ut beroende på vem det är som beställer tjänsten, och hur behovet ser ut.

Inhouse har vi kompetens och erfarenhet inom Art direction, grafisk formgivning/design, trycksaksproduktion och bildproduktion och i nära samarbete har vi duktiga kreatörer och producenter inom områdena digital marknadsföring, social media, contentproduktion, utveckling och underhåll av webbplats och mycket mer.

Här beskriver vi våra huvudsakliga tjänster, men om du saknar något, tveka inte att höra av dig ändå, vi gör så mycket mer än det vi beskriver här.

Let's create something awesome!

En varumärkesidentitet består av en samling element som samverkar och skapar varumärkets image. Denna image avgör hur kunder och marknaden uppfattar ditt varumärke och din verksamhet. Enkelt kan man dela in det i två delar, en kommunikationsplattform och en visuell identitet.

För att kunna arbeta under ett varumärke behövs som minst en logotyp och en grafisk profil. Vissa företag behöver bara ett enkelt ordmärke och en tillhörande toolbox, medan andra behöver tydliga och noggranna varumärkesplattformar som i detalj beskriver hur olika resurser får användas för att marknadsföra varumärket.

Grafisk formgivning omfattar konsten att skapa och ge form till de grafiska resurser som alla varumärken behöver. Det kan handla om posters, menyer, broschyrer, appar, flyers, skyltar, fönsterfolie, fordonsdekor, etiketter, mallar och dokument och mycket mer. Syftet är att skapa ett sammanhang och uppnå ett mål.

Ett varumärkes närvaro på internet är i många fall avgörande för dess framgång. Att ha en modern, lättnavigerad och tilltalande webbplats är i dag ett självklart val för de flesta. Behovet för webbplatsen kan dock skilja sig väldigt mycket åt, beroende på verksamhet och målgrupp. 

Vad vill du berätta? Det är lättare att förmedla ett budskap med en bild än med ord. Vår uppgift är att med komposition, ljus, teknik och efterbehandling berätta en historia, en fotograf kan även beskrivas som en visuell kommunikatör.

Det kan vara en produkt ditt företag vill marknadsföra eller dig som person och de tjänster du tillhandahåller som behöver synas. Vi erbjuder all typ av företagsfotografering för reklamkampanjer, annonser, tidningar, webbplatser osv. Med hjälp av våra bilder kan du skapa trovärdiga, effektiva och högkvalitativa kampanjer. Vi fotograferar med professionell utrustning från Nikon och har objektiv för alla behov. Efterarbetet görs i Adobe Photoshop och Lightroom för absolut bäst resultat. Då bilden är klar levererar vi anpassat i det format som passar det tänkta användningsområdet.

När tid eller budget inte finns för att producera egna bilder kan vi också hjälpa till att hitta och licensiera stockfoto. Det kräver fingertoppskänsla och stort tålamod att söka efter rätt typ av bild och hitta bilder som inte skriker stockfoto och används av många andra företag.

Varför ska du välja oss?

Vår största och mest konkurrenskraftiga fördel är vår omfattande kompetensbredd.
Genom sina tidigare erfarenheter besitter Em kunskaper och kompetens som inte är så vanligt att grafiska formgivare innehar. Som exempel kan anges en ovanligt stor förståelse för försäljning och insikter om målgrupper som har grundlagts av 12 år erfarenhet av försäljning i en egen butik.Det gör att vårt kreativa skapande ger konkreta resultat, nämligen genom ökad försäljning. Ett annat exempel är Ems omfattande kunskap om system utöver Adobe, som är kreatörens största workspace, som till exempel Officeprogrammen och CMS som WordPress, som för många företag är de viktigast redskapen. Förutom sedvanlig design i Adobe så ger presentationer i Power Point och mallar i Word tillsammans med möjligheterna att även formge och producera webbplatser, att vi kan leverera en helhet som inte alla andra kan.

Vi har byggt vår verksamhet och vårt sätt att arbete runt våra kunders behov. De tre viktigaste pelarna i vårt erbjudande är dessa:

Ett lätt val – det är lätt att välja oss och att engagera oss för uppdrag
Genom att vara tillgängliga, snabbfotade och lätta att kommunicera med vill vi vara ett lätt val för din verksamhet. Vi skapar oss snabbt en tydlig överblick över ditt behov och vi vill att du ska vara trygg och känna dig omhändertagen genom vår fingertoppskänsla och vår goda förståelse för ditt varumärke och din marknad.

Långsiktiga samarbeten – vi skapar förtroende
Genom att alltid leverera mycket hög kvalitet, över förväntan, vill vi bygga relationer med våra kunder som resulterar i långsiktiga samarbeten. Då vi snabbt bygger upp god kännedom och förståelse för ditt varumärke vill vi vara det naturliga valet för fortsatta samarbete.

Helhet – vi är din helhetsleverantör
Genom bredd i vår kompetens och kunskap säkerställer vi att du har förtroende för oss och tillsammans med hög tillgänglighet blir vi oumbärliga för din verksamhet och det naturliga valet som helhetsleverantör.

Har du en fråga eller vill boka ett möte?

Skicka ett mejl, eller ring, så hör vi av oss så snart som möjligt. Välkommen!

Har du en fråga eller vill boka ett möte?

Skicka ett mejl, eller ring, så hör vi av oss så snart som möjligt. Välkommen!